Stål och svetsning i Stockholm

Stål och svetsning i Stockholm

När ni behöver hjälp med svetsning nära Stockholm så kan ni vända er till oss. Med hjälp av svets och smide tillverkar vi olika slags stålkonstruktioner.

Smidesarbeten och stålkonstruktioner

Vårt arbete utförs enligt alla stadgar och regelverk och därför blir ni som kund garanterade kvalitetssäkrade och CE-märkta produkter. Hos oss arbetar ett team på omkring tjugo personer och tillsammans har vi möjlighet att erbjuda en enorm bredd av lösningar inom stål och svetsning ut till våra kunder.

Vi är underleverantörer till större byggfirmor och entreprenader men utför också arbeten för privatpersoner. Om ni söker efter assistans inom svets i Stockholm så hoppas vi att vår firma ska inge förtroendet både vid första beställningen, men självklart även vid återkommande behov. Vi jobbar hårt för att leverera rätt produkt till rätt pris och i rätt tid – det är våra ledord som genomsyrar arbetsmoralen och inställningen till varje uppdrag.

Företaget JE:s Svets & Smide AB har vid det här laget många år på marknaden vilket är en trygghet för er som kund, att ni vet vad ni kan förvänta er av oss. Anläggningssmide, byggnadssmide, kajsmide och konstsmide är fyra kategorier som vi jobbar inom med svetsning.

Byggnadssmide
Tollare Park

Behöver ni hjälp med svets i Stockholm?

Om ni funderar över vad ni kan anlita oss för att tillverka, så vill vi gärna ge några exempel. Vad som är värt att tänka på är att det här endast är ett urval och ni kan gärna kontakta oss med era idéer och planerade projekt, så ser vi fram emot att hjälpa er. Vi utför svetsning i tunnelbanestationer, gör stålbommar, takplåt och smide till hisschakt, stålbroar och branddörrar.

Trappräcken, plattformar, ramper och legojobb hör också till vår vardag. Vi har talat om svetsning i Stockholm och det är för att vår smidesverkstad finns i Orminge. Här har vi en gedigen maskinpark med stora ytor och alla verktyg för att kunna svetsa och tillverka både stora och mindre konstruktioner. För att ytterligare underlätta och bredda våra möjligheter att hantera allt vi gör inom svets och smide, så har vi en avancerad skärmaskin, saxliftar för terränggående lyft samt lastbil med kranlyft för transporter.

Alla våra medarbetare har rätt utbildning och certifierad hantverkskompetens, dessutom har vi i teamet specialistkompetens i TR-Stål-N och IWS vilket innebär International Welding Specialist. När det rör sig om särskilt avancerade uppdrag så har vi kontrakt med svetsingenjör.

Kontakta oss för mer information