Ståltrappor för alla former av byggnader

Ståltrappor för alla former av byggnader

Ni kan kontakta oss för tillverkning och svetsning av stålkonstruktioner av alla dess slag. Ståltrappor är ett exempel på vad vi kan göra och det här är beställningsjobb som kan utföras både åt byggnadsfirmor och privatpersoner.

Önskar ni en trappa i stål?

Att blanda och mixa designstilar är något som blir både snyggt, effektfullt och kan uppskattas under lång tid framöver. En trappa i stål blir ett stilrent och framför allt hållbart inslag i både hem, industri och företagslokal. Hos oss har vi möjlighet att erbjuda en enorm bredd av projekt inom byggnadssmide, anläggningssmide samt kajsmide och konstsmide.

Eftersom vi har både de rätta utbildningarna, erfarenheten och tillverkar allt enligt gällande regelverk så får vi CE-märka vårt byggnadssmide och det är en trygghet för både er och oss. Vi vill erbjuda kvalitetssäkrade produkter och lösningar och vi kan ta fram det mesta inom stålkonstruktioner.

Det är tack vare ett skickligt och kvalificerat team på cirka tjugo personer som alla har rätt och gedigen hantverkskompetens. Ihop med de mänskliga kunskaperna så har vi också en välutrustad smidesverkstad och maskinpark med alla resurser, för att ta oss an både stora och mindre uppdrag.

Byggnadssmide
Tollare Park

Ståltrappor, räcken och ramper

När det rör sig om svetsning och smide av stål så finns det få begränsningar när man innehar både kompetensen och har de praktiska möjligheterna med de verktyg som behövs. Många gånger får vi en förfrågan om ett projekt och då tar vi fram en offert och förslag på en lösning. Vi är till exempel underleverantörer till stora bolag så som PEAB, Skanska och NCC för att bara nämna några välkända namn. Vi tillverkar stålstommar, stålbroar och plattformar som ska användas i varierande byggnationer.

Andra konstruktioner kan vara ståltrappor, branddörrar, legobyggen, bryggor och konsoler. Likväl som vi gör en trappa i stål så kan vi självklart också ta fram ramper och räcken av olika slag. När man ser sig runt inte bara i hemmet utan även på allmänna platser så som i parker, fritidsområden eller vid en båthamn så kan man se hur mycket olika stållösningar det finns.

Ofta har stålkonstruktioner så som ståltrappor, olika stommar eller takplåt främst en viktig funktion men ibland får vi även förfrågningar om att göra konstsmide för någon form av utsmyckning. Det är väldigt roligt att få tillverka även sådant vars syfte är mer för nöjes skull.

Kontakta oss för mer information